Escut de Premià de Mar
El CAP del carrer de la Plaça de Premià de Mar continuarà en servei
Notes de Premsa
16 MAIG 2022

Dilluns vinent, 23 de maig, començarà a funcionar el Centre d'Atenció Primària (CAP) Premià de Dalt - Víctor Català, que donarà servei a les poblacions de Premià de Dalt i Premià de Mar.

El nou equipament es troba al barri de Santa Maria-Santa Anna-Tió, en un espai ubicat entre la carretera de Vilassar de Dalt, el torrent de Santa Anna i el camí del Mig, al terme municipal de Premià de Dalt.

El nou CAP, gestionat per l'Institut Català de la Salut (ICS), oferirà atenció sanitària adulta (tant a la consulta com a domicili), atenció social i comunitària, cures d'infermeria i tècniques com electrocardiogrames o extraccions, entre d'altres. En aquest equipament es prestarà també l'atenció pediàtrica de tota l’Àrea Bàsica de Salut de Premià de Mar. És previst que, de forma progressiva, vagi incorporant noves especialitats.

El centre compta amb 17 consultes per a medicina de família, infermeria, pediatria i treball social. També hi ha una consulta d'atenció immediata, àrea d'extraccions i aula d'educació sanitària. Al nou centre hi treballaran 7 professionals de medicina de família, 6 de pediatria, 12 d'infermeria, 1 de treball social i 7 d'atenció a la ciutadania.

L'equipament, que ha significat una inversió de 3,6 milions d'euros, dona servei a una població de 16.200 habitants de Premià de Mar i Premià de Dalt.  

Cal destacar que, tot i l'entrada en funcionament del nou centre, el CAP del carrer de la Plaça de Premià de Mar es mantindrà en funcionament com fins ara.

Nou CAP Víctor Català Interior (1)

Nou CAP Víctor Català Interior (2)