Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
08 JUNY 2022

La Carlota Solans Gummà, en la categoria adulta, i en Nicola Governatori Tébar en la infantil, han estat els guanyadors del concurs de cartells de Festa Major 2022.

La Carlota Solans té 21 anys i estudia disseny gràfic a BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona. Tot i considerar-se dissenyadora gràfica confessa sentir passió pel món de la il·lustració al qual voldria dedicar-se. De fet, el seu Treball de Recerca de batxillerat va consistir en la realització d'un conte escrit i il·lustrat per ella que tractava la temàtica de la infància transgènere. El projecte, anomenat "L'amic Jan", va guanyar el Premi Recerca Jove de la Generalitat l'any 2019. També ha il·lustrat l'última edició del Conte de Premià de Dalt, localitat on resideix, tot i que diu que sempre he fet vida a Premià de Mar.

Respecte al cartell de la Festa major, la Carlota va voler representar «el Premià que conec que i tant m'estimo; un Premià divers, honest i culturalment ric», en paraules seves. Sobre la Festa Major de Premià de Mar assegura que «ha sigut, des que tinc record, l'epicentre dels meus estius i és per això que, haver tingut l'oportunitat de fer el cartell d'aquest any és, molt sincerament, un somni, i n'estic immensament agraïda».

Per la seva part, el guanyador del concurs infantil del cartell de la Festa Major 2022 ha estat en Nicola Governatori Tébar. En Nicola té 10 anys i viu a Vilassar de Mar, tot i que estudia 5è de primària a l'escola Mar Nova de Premià de Mar.

El premi pel concurs de cartell de Festa Major en la categoria adulta estava dotat amb 600 €, mentre que el premi per a la categoria infantil era d'un lot de productes de la Festa Major, incloent-hi una samarreta de l'edició de la Festa de 2022.

Cartell guanyador del concurs de cartells de Festa Major 2022

Cartell guanyador del concurs infantil de cartells de Festa Major 2022

Carlota Solans

Nicola Governatori