Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
27 SETEMBRE 2022

El ple municipal de setembre va aprovar la setmana passada el Pla Local de Salut de Premià de Mar.

El pla, que ha d'estar vigent fins al 2027, permetrà l'Ajuntament tenir un millor coneixement de la realitat del municipi i detectar així les seves necessitats en l'àmbit de la salut. També facilitarà una major coordinació dels agents que treballen en aspectes de la salut a la vila i la creació de programes i serveis específics per a la millora de la salut, de manera que les polítiques de prevenció de la malaltia i promoció de la salut esdevinguin més eficaces.

El Pla es vertebra entorn 8 eixos temàtics que van des de l'activitat física i l'esport fins als entorns saludables, passant per la salut mental o el consum de substàncies, entre altres.

Cal recordar que com a eina per elaborar aquest pla, l'any 2020 l'Ajuntament va crear un qüestionari en línia sobre hàbits de salut, els equipaments municipals i les activitats principals que duia a terme la ciutadania.

El nou Pla Local de Salut es va aprovar amb els vots a favor dels grups municipals de JXCAT-PDECAT, del PSC-UxP-CP, de Cs i de PECP, i les abstencions dels grups municipals d'ERC-JxP-AM i de CP-AMUNT.