Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
25 OCTUBRE 2022

S'han iniciat dos nous serveis orientats a l'acompanyament i millora de les emocions: Escolta Jove, centrat en l'escolta i l'acompanyament emocional per a joves d'entre 12 i 25 anys, i Benestar Emocional, que ofereix acompanyament, orientació i intervenció als infants de 3 a 12 anys i a les seves famílies.

Escolta Jove ofereix, a través d'una atenció individualitzada, suport a les i als adolescents i joves en moments de desorientació, dubte o patiment amb l'objectiu de millorar-ne el benestar emocional. El servei té la finalitat de promoure el benestar emocional en aquestes edats i afavorir el creixement personal, oferir eines i recursos que afavoreixin l'adquisició d'autonomia, sobretot en el pas de l'adolescència a la joventut, i escoltar, assessorar i orientar de forma individual a les persones joves.

El servei Escolta Jove s'ofereix a l'Espai jove Can Salamó, de dilluns a dijous, de 16 a 20 h, preferentment amb cita prèvia. S'hi pot contactar al telèfon 627 20 45 48, bé trucant o bé via WhatsApp, o escrivint a l'adreça electrònica escoltajove@premiademar.cat. El servei està subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Per la seva part, el servei de Benestar Emocional, centrat en infants de 3 a 12 anys, contempla, a partir d'una diagnosi inicial realitzada a través d'una exploració amb el mateix infant, la família i el centre educatiu, un acompanyament individualitzat i grupal amb altres infants amb les mateixes necessitats.

Les sessions es portaran a terme al Centre Cívic situat a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, de dilluns a dijous en horari de tarda.

Les derivacions per participar en el programa es podran fer a través dels centres educatius o bé directament per part de les famílies.

Les famílies interessades poden sol·licitar el servei seguint l'enllaç. Una vegada efectuada la derivació, se'n valorarà la idoneïtat per formar part del programa.