Escut de Premià de Mar
L'Agenda
 

Els Premis Butaca arriben a la seva 28 edició i ho fan convertits en els premis de referència en el sector de les arts escèniques a Catalunya.

Aquests premis van néixer l'any 1995 amb la voluntat de crear uns premis escollits exclusivament pels espectadors. Aquesta decisió tenia una triple voluntat: la de crear els primers premis de teatre de votació popular de Catalunya; la d'apostar per un premi especialment sincer, lliure de qualsevol manipulació i deslligat de qualsevol empresa o organització vinculada professionalment al món de l'espectacle i, finalment, crear una activitat de promoció i difusió del teatre català.

En aquesta edició, els Butaca estan més vius que mai i tornen a Premià de Mar, el lloc on van néixer. No volem que sigui una festa com qualsevol altra, volem tornar als orígens per recuperar l'essència i convertir-nos en la gran festa de les arts escèniques. L'espectador, conjuntament amb els intèrprets, són l'eix principal del fet teatral i enguany, ho volem reivindicar més que mai. SENSE PÚBLIC NO HI HA TEATRE.

Ara sí, que comenci la festa!!