Escut de Premiā de Mar
Notes de Premsa
10 MAIG 2023

Un conveni signat aquest matí entre l'Ajuntament i Marina Port Premià, mitjançant el qual s'acorda l'intercanvi d'usos entre dos espais al port de la vila, permetrà la creació d'una base nàutica municipal en aquelles instal·lacions. La base ha de servir de punt de dinamització d'esports nàutics sense motor, com ara la vela lleugera, el rem, el caiac o el paddle-surf, entre altres.  

En l'actualitat, l'Ajuntament disposa de l’ús d'un espai, entre la marina seca i la futura benzinera, que presenta un accés al mar molt poc adequat per al desenvolupament d'activitats nàutiques esportives sense motor. A partir d'aquest conveni, l'Ajuntament cedeix a Marina Port Premià la gestió d'aquest espai, més adequat per al desenvolupament d'activitat esportiva i de lleure a motor i, per la seva part, l'empresa cedeix a l'Ajuntament l’ús d'un pantalà i de la zona corresponent de terra. L'objectiu d'aquest intercanvi és la creació d'aquesta base nàutica municipal pensada per dinamitzar la vida social i esportiva a la vila, així com la formació i la pràctica d'activitats nàutiques sense motor.

Com a complement a aquesta permuta de gestió d'espais, en el conveni l'Ajuntament i Marina Port Premià acorden la creació i la gestió compartida d'un nou centre de reunions i convencions. L'Ajuntament es compromet a generar activitat social, formativa i empresarial buscant convertir aquest centre en un espai de referència al Maresme.

Han signat el conveni l'alcalde Rafa Navarro i el director general de Marina Port Premià, Joan Conde. També hi han estat presents el primer tinent d'alcalde, David Gutiérrez, el segon tinent d'alcalde, Antoni Subirà, i el gerent de Martina Port Premià, Eduardo Guerrero.

Signatura del conveni per a la nova base nàutica al port