Escut de Premià de Mar
Mini Pumptrack Kids I Open
L'Agenda
 
Es tracta d'una modalitat ciclista que consisteix en una competició a contrarellotge en un circuit de terra i asfalt dissenyat per a bicicletes BMX.

L'acte compte amb la Federació Catalana de Ciclisme i l'Ajuntament de Premià de Mar. Els assistents podran gaudir de música, un locutor que narrarà l'acció en temps real per seguir de ben a prop totes les proves.

La jornada arrencarà aviat, a les 8.30 del matí, amb l'entrega dels dorsals i sessions d'entrenament lliures. A les 9, els entrenaments oficials dels “riders” d'entre 5 i 16 anys, dividits per nivells. Finalment, entre les 10 h i les 12.30 h es portaran a terme les mànigues finals. L'emocionant entrega de premis tindrà lloc a partir de la 1 de la tarda.

Aquest campionat no està reservat només per ciclistes federats; els més entusiastes també poden participar. Els ciclistes federats poden competir en categories absolutes com la Copa Catalana de Pumptrack, mentre que els que no tenen llicència federativa podran unir-se a l'acció en l'Open Puntrack 2023, aconseguint una llicència federativa d'un dia.