Escut de Premią de Mar
L'Agenda
 
Amb la veu com a protagonista principal, NITS DE VEU promet oferir una vetllada inoblidable amb Elena Gadel i Laura Garriga com a protagonistes (śnica entrada per gaudir dels dos concerts) al pati de l'escola La Lió, un edifici emblemątic de Premią de Mar.

Roger Mas ens oferirà un concert en el qual reinterpretarà les cançons més emblemàtiques i conegudes de la seva discografia, així com d'altres poetes i autors per compartir amb els assistents, històries d'amor i de guerra, de passat, present i futur; d'anhels i enyorances, de fets reals i d'imaginaris... Concert de cançó inspirat en tres pilars: les músiques modernes, la tradició pròpia i les diverses músiques ancestrals del món, amb lletres que mesclen la llengua del carrer, la literària i els parlars que es perden, i amb l'habitual espontaneïtat i peculiar atmosfera que crea l'artista amb la complicitat del públic.

Maria Lamata. “Ella diu” és la posada en escena de l'últim disc de Maria Lamata. Un espai per parlar de la vida, els canvis, l'amor i l'evolució personal i per celebrar-se i també per enriure-se'n d'un/a mateix/a. Acompanyada d'Armando Erenas, guitarrista i company musical amb qui porta rodant des de fa molts anys, fan palpable l'entesa i la sincronia en directe, portant els temes a la seva versió més fresca.