Escut de Premià de Mar
Projecció del documental protagonitzat per l'ecofeminista Vandana Shiva: “Llavors, la història no explicada” de Taggal Siegel i Jon Betz
L'Agenda
 
Hi haurà col·loqui en acabar la projecció

En el marc de la 2a Mostra de Cinema Etnobotànic del Col·lectiu Eixarcolant. El Col·lectiu Eixarcolant és una entitat sense ànim de lucre que treballa per la recuperació de les plantes silvestres comestibles i les varietats agrícoles tradicionals amb l'objectiu de fomentar un model de producció, distribució, consum d'aliments i desenvolupament socioeconòmic més sostenible, ètic i just.

“Llavors: la història no explicada”

Director: Taggart Siegel i Jon Betz 94' 2016 EUA (subtítols en castellà)
Vandana Shiva protagonitza aquest documental nominat als EMMY 2018, per a mostrar-nos que poques coses a la Terra són tan vitals i miraculoses com les llavors. No obstant això, en l'últim segle, un sorprenent 94% de les varietats de llavors del planeta han desaparegut i moltes més estan a prop de l'extinció. Aquest documental segueix a defensors apassionats, incloent agricultors, científics i administradors de llavors autòctons- que estan lliurant una autèntica batalla de David contra Goliat enfront de la indústria biotecnològica per a defensar la diversitat del nostre planeta.