Formularis
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'opinió: Impuls a les activitats extraescolars
Formularis
17 JULIOL 2020

La crisi sanitària originada pel COVID-19 ha provocat que les entitats i establiments que es dediquen al lleure amb infants i joves hagin aturat en sec la seva activitat. Entitats i empreses que treballen en àmbits com el cultural, el foment de les arts, l'esportiu, les acadèmies d'idiomes, les escoles de música, etc, que treballeu amb infants i joves heu hagut de tancar en molts casos durant aquesta situació de pandèmia.

Creiem que és necessari impulsar aquestes activitats mitjançant una fira que doni visibilitat i posi de manifest la tasca que realitzeu. D'aquesta manera es vol impulsar també el comerç local i ajudar a tots els que heu hagut de tancar degut a l'estat d'alarma.

En aquests sentit creiem que hi ha d'haver un espai on es faciliti la promoció de les diferents activitats destinades a la infància i joventut com son clubs esports, escoles de música i dansa, esplais, associacions culturals, centres d'art acadèmies., etc. Aquest espai ha de servir per a que es doni a conèixer la vostra activitat i també per fomentar el treball en xarxa entre elles.

És per això, que volem conèixer la vostra opinió al respecte d'una sèrie d'apartats que ajudin a fer unes accions que realment siguin profitoses i útils per a vosaltres.

Preguem contesteu aquest qüestionari, moltes gràcies (data límit 31/07/2020)

*
*Àmbit:
*Estarieu interessats en participar en una activitat d'aquest tipus?
Quan creieu que seria la millor època per a realitzar una activitat com la proposada?
Preferiu fer-la l'abans possible o esperar a que la situació de la pandèmia es normalitzi?
En cas que preferiu esperar, si hi hagués una proposta per donar a conèixer la oferta d'activitats que realitzeu, que permetés el format virtual, estaríeu disposats a participar?
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

^