Formularis
Manteniment
 
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formulari d'Inscripció: Curs de  manteniment d'instal·lacions
Formularis
07 MARç 2021

La present formació s'adreça prioritàriament a persones en situació d'atur i té com a objectiu ensenyar a nivell operatiu les labors de control i manteniment d'instal·lacions, així com d'actuació per a cadascuna de les circumstàncies que puguin sorgir; per tant es persegueix la formació de l'alumne en la utilització i manteniment de les instal·lacions pel que fa a l'adequat funcionament, solució d'avaries i posada a punt. 

Els alumnes que superin el mòdul de legionel·la disposaran d'un certificat oficial en manteniment higiènic sanitari d'instal·lacions de risc davant la legionel·la.

Places limitades, per ordre d'inscripció.

Durada: 80 hores
Dates: de l'1 al 29 d'abril 
Horari: de 9 h a 14 h
Lloc: aula virtual, es comunicarà l'accés un dia abans de l'inici del curs.
Requisits: la persona participant ha de disposar de pc, connexió a internet, coneixements bàsics d'informàtica i compte de google gmail.


Continguts:

  • Conèixer els diferents components elèctrics, la seva aplicació i maneig.

  • Identificar les parts que configuren les xarxes de distribució elèctrica en baixa tensió, analitzant les característiques específiques.

  • Realitzar la reparació i manteniment d'una instal·lació de distribució de baixa tensió a partir de la documentació tècnica i actuant sota normes de seguretat personal i dels materials utilitzats.

  • Realitzar el manteniment de termos elèctrics i altres aparells de producció d'ACS d'ús domèstic, seguint instruccions.

  • Realitzar el manteniment de calderes domèstiques, seguint les instruccions.

  • Realitzar el manteniment de radiadors, ventiladors o altres elements de climatització d'ús domèstic, seguint les instruccions.

  • Reconèixer les avaries que sorgeixen en lampisteria general i aprendre a reparar-les.

  • Conèixer els dispositius, accessoris i complements utilitzats en les instal·lacions de lampisteria i calefacció.

  • Aplicar mesures de prevenció de riscos, seguretat i mediambientals necessàries per a la prevenció de possibles accidents, seguint les instruccions i normes.

  • Exercir les funcions i tasques pròpies del manteniment higiènic-sanitari de risc davant la legionel·la.

  • Manejar les eines per al manteniment higiènic-sanitari i utilitzar de forma segura els productes específics del manteniment higiènic-sanitari.

  • Conèixer els riscos laborals associats a les instal·lacions de manteniment higiènic-sanitari de les instal·lacions de riscos.

  • Aplicar les tècniques adequades en els processos d'organització d'operacions i reparació de sistemes elèctrics, de lampisteria i d'aire condicionat, determinant les substitucions i/o reparacions a efectuar, en condicions de qualitat i seguretat.


Inscripcions:

Dades del/la Sol•licitant:
*
*
*
*
*
*
*
*Estat:


Informació bàsica sobre el tractament de dades personals

Responsable: Ajuntament Premià de Mar
Finalitats: Gestionar la seva sol·licitud. I en cas que consenteixi, tractarem la seva imatge per fer-ne difusió per part de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Exercici de drets: Vostè pot oposar-se al tractament, limitar aquest, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a la portabilitat mitjançant una sol·licitud escrita dirigida al següent domicili de l'Ajuntament de Premià de Mar: Carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a la atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a la direcció electrònica següent: dpd@premiademar.cat

*Informació addicional: pot accedir amb més detall a la informació addicional sobre Protecció de Dades al següent enllaç.


*Autoritzo expressament que es recullin o captin imatges d'aquest curs i, i concenteixo el dret de fer servir i mostrar públicament (inclòs per internet i xarxes socials) les imatges del curs formatiu, per ús divulgatiu de l'Ajuntament de Premià de Mar.
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


^