Anar a la plana de números del butlletí

Número 16 - juny 2018
Butlletí Electrònic Municipal Setmanal
Resum del 23 juny al 1 de juliol
Actualitat

Cartell de la Nit en Blau - Imatge inexistentConcerts, sortejos, cercaviles musicals, exhibicions de ball, zumba i gegants, passis de models de les botigues locals, atraccions, tallers, tasts gastronòmics, descomptes i regals. Són alguns dels elements presents en la programació de la setena edició de la Shopping Night, la nit de compres de Premià de Mar, que sota el nom de “Nit en blau” tindrà lloc el dissabte 30 de juny.

Els comerços participants estaran oberts des de les 5 de la tarda i fins a les 12 de la nit, temps durant el qual se succeiran esdeveniments variats als carrers comercials del centre de la vila. Destaquen en aquest sentit, el vídeo-mapping amb informació de la Festa Major que es projectarà a la façana del mercat de Sant Joan, un equipament que enguany celebra el seu 50è aniversari.

L'Institut Premià de Mar - Imatge inexistentLa pèrdua de la línia de quart pràcticament no afecta la ràtio d'estudiants per aula i es recuperarà el curs vinent per la previsió d'un important augment del nombre d'alumnes

El director dels SSTT d'Ensenyament, Pere Masó i el director de l'IES Premià de Mar, Salvador Redón, han arribat a un acord per resoldre el conflicte arran de la notificació de la supressió de dues línies d'ESO. 

La Gran Via de Lluís Companys aquest matí - Imatge inexistentEstà previst que tant la Gran Via com el carrer de la Plaça s'obrin al trànsit la setmana vinent

Els vianants ja poden circular lliurement per la Gran Via de Lluís Companys després que s'hagi donat per finalitzat el gruix de les obres que s'hi han dut a terme els darrers mesos. L'obertura del carrer al trànsit es farà al llarg de la setmana vinent per motius de seguretat i quan hagin quedat definitivament resolts els detalls que encara queden.

Ajuntament de Premià de MarBústia Ciutadana
Plaça de l'Ajuntament 1 08330 Premià de Mar
tel: +34 93 741 74 00
email: info@premiademar.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa