Corsaris
Plena de personatges singulars, inquietants alguns, sota una acció trepidant i escenes vertiginoses, pero és també una història d'amor, valors i redempció que recull l'esperit les històries d'aventures més clàssiques.
Imprimir
Col·lecció local
 

Premià de Mar: Ajuntament; BMR Edicions, 2013
Gènere: Novel·la
Idioma: Català
Format: .pdf i .epub
Mida:  690kb
Sense DRM

El 2013 en Dídac, un jove estudiant de pilot d'aviació comercial, mor com a conseqüència d'una greu malaltia. Arribat a la Llum, se li presenten infinites opcions per a passar una Eternitat feliç, però a ell se li acut que potser pot aprofitar aquestes possibilitats per a intentar evitar que el seu besavi, pilot de caça durant la Segona Guerra Mundial i a qui li uneix una relació molt profunda, cometi l'error que el va amargar de per vida. L´única forma de poder intentar-ho passarà, però, per perdre el seus privilegis, tornar a la vida terrenal i unir-se als Corsaris, una unitat de caça formada per pilots de passat tèrbol que combaten els nazis sota la imatge d'una paorosa bandera durant la Batalla d'Anglaterra, l'estiu del 1940. Mentre prepara la manera d'advertir el seu besavi de les tristes conseqüències de la seva acció impulsiva, en Dídac s'enfronta a vivències mai conegudes en la seva tranquil·la existència anterior, com la realitat terrible de la guerra o el descobriment de l'amor.

Per llegir l'obra en format ePub a través de l'ordinador o tablet, us podeu descarregar des d'aquí el programa gratuït Adobe Digital Editions


Corsaris de Xavier Traïd

^