L'Ajuntament reconeix 25 empreses, comerços i serveis en la 1a Nit del Comerç i de l'Empresa de Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
05 JUNY 2023

La plaça de Salvador Moragas i Botey, dins del recinte de l'Antiga Fàbrica del Gas, va ser dissabte a la nit l'escenari de la primera Nit del Comerç i l'empresa de Premià de Mar. En l'acte, que va comptar amb la presència de prop de 170 persones i que volia ser un reconeixement al teixit empresarial i comercial de la ciutat, es va fer el lliurament de guardons a 25 comerços i empreses premianenques. Coincidint amb l'acte, es van fer portes obertes al nou centre d'empreses de Premià de Mar, ubicat a la Nau 2 de la mateixa Antiga Fàbrica del Gas.

Van participar en l'acte el primer tinent d'alcalde i regidor d'Empresa, Comerç i Ocupació en funcions, David Gutiérrez, i altres regidors del ple premianenc, també en funcions, que van ser els encarregats de lliurar els reconeixements.

La relació d'empreses, comerços i serveis que van ser reconeguts en aquesta primera Nit del Comerç i l'empresa de Premià de Mar, van ser els següents:

  • Reconeixement a l'empresa més internacional amb seu a Premià de Mar: Corresponsables en España al Camí Ral, 114, oficina 6.
  • Reconeixement a l'empresa que ha generat més llocs de treball a Premià de Mar: V de Bravado al Port Esportiu, Camí Ral, s/n.
  • Reconeixement especial als comerciants del Mercat Municipal de Sant Joan, a la Gran Via de Lluís Companys, 129, pels més de 50 anys al servei de Premià de Mar.
  • Reconeixement especial a Comerç Premià, a les Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas, al carrer de Joan XXIII 2-8, com a entitat representativa del comerç urbà de la ciutat més antiga.
  • En reconeixement de la tasca feta per diverses generacions de comerciants i empresaris que, al llarg dels anys, han anat configurant l'entramat comercial i empresarial de Premià de Mar:

^