Programa d'actes del 25N a Premià de Mar
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
14 NOVEMBRE 2023

El dissabte 25 de novembre es commemorarà el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones. Per aquest motiu, a Premià de Mar s'ha organitzat el següent programa d'actes:

  • Presentació del llibre Yo vieja: apuntes de supervivència para seres libres, a càrrec d'Anna Freixas, autora del llibre. Avui dimarts, 14 de novembre, a les 18 h. A la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras.
  • Taller d'autodefensa per a dones a càrrec de Karin Konklé. Dimarts, 21 de novembre, i també el dimarts 28 de novembre. De 16.30 a 18.30 h. A La Casa de la Dona. Inscripcions escrivint a l'adreça electrònica casadeladona@premiademar.cat.
  • Lectura del Manifest del 25N. Diumenge 26 de novembre, a les 11 h, a la plaça dels Països Catalans.
  • Caminant cap a la igualtat: el joc de l'oca feminista i taller de xapes. DiVERDaprèn, diumenges en família. Diumenge 26 de novembre, d'11 a 14 h, a la plaça dels Països Catalans.
  • Xerrada: Cuida't per cuidar. A càrrec de Natàlia Farré Rodríguez, referent de Benestar emocional i comunitari – EAP Premià de Mar. Dilluns, 27 de novembre, a les 11 h. A La Casa de la Dona. Inscripcions escrivint a l'adreça electrònica casadeladona@premiademar.cat.

Dia internacional contra la violència envers les dones 2023

^