Àrees
Tipus d'actes
Data



VII Festa Romana
VII Festa Romana
Una jornada festiva de difusió del patrimoni històric-arqueològic amb la finalitat de fer-lo accessible a tothom, amb activitats capaces de transmetre continguts rigorosos de manera lúdica i donar més a conèixer l'enorme riquesa patrimonial que significa el Museu Romà de Premià de Mar

Diverses activitats se sumen enguany a la ‘VII Festa Romana´. A banda de la jornada de portes obertes del Museu Romà, hi haurà des d'espectacles de maniobres militars romanes a tastets de cuina romana o jocs romans de taula als carrers adjacents al museu.

'Barcino Oriens', el grup de recreació, reconstrucció i divulgació històrica romana, seran els encarregats de representar maniobres militars de la legió romana de l'època de Trajà amb tota la seva indumentària.
'Kalathos' proposaran jocs romans de taula i de carrer per a tota la família com el Calcvli, les Tabvlae o el Dvplvum Molendinvm.
'KuanUm' l'equip multidisciplinari d'experts en gastronomia i arqueologia, ens convidaran a fer palpable la història a través de tastets i explicacions a través dels aromes, les espècies i les herbes de la cuina romana.

Durada d'11 a 15 h
Organitza Museu Romà
Preu Activitat gratuïta
Tipus d'acte Mostra, Activitats familiars, Teatre i altres espectacles, Museus i exposicions, Activitats
Agendes relacionades Museu Romà
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a LinkedinAfegir l'acte al vostre calendari
Imprimir
^