Àrees
Tipus d'actes
Data



L'endometriosi
Tertúlia sobre Dona i Salut
L'endometriosi

A càrrec d'Anna Bassols, treballadora social, afectada d'endometriosi i impulsora del projecte i festival solidari Endofest

Cal inscripció prèvia a: casadeladona@gmail.com

  • ‘La regla fa mal´: mite o realitat?
  • ‘Menstruar és sinònim de fertilitat´: mite o realitat?
  • ‘A les dones ens toca conviure amb el dolor´: mite o realitat?

Segurament alguna vegada (o més) has rebut aquests missatges. Fins i tot, alguna vegada (o més) te'ls ha dit un(a) professional de la Salut.

Per aquesta raó, segurament no has sentit a parlar mai de l'Endometriosi (una malaltia que afecta 1 de cada 10 dones, però que malgrat la prevalença, segueix sent silenciada i infradiagnosticada), perquè com a dones seguim normalitzant el dolor i vivim social i culturalment la menstruació des del silenci, la privacitat i el tabú.

Però ara tens una oportunitat per escoltar altres experiències, per compartir la teva pròpia vivència i per identificar quins esquemes t'han allunyat dels teus drets sexuals i reproductius com a dona.

La tertúlia serà conduïda per l'Anna Bassols, treballadora social, afectada d'endometriosi i impulsora del projecte i festival solidari Endofest, que aquest any se celebra el 25 de maig al nostre municipi veí, Premià de Dalt.

T'esperem dijous 21 de març, a les 17.30h, a Casa de la Dona (C/St.Joan XXIII, 2-8, nau 1).

Lloc Casa de la Dona, C/ Joan XXIII, 2 – 8 Nau 1
Preu Activitat gratuïta
Tipus d'acte Conferència
Agendes relacionades Casa de la Dona
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a LinkedinAfegir l'acte al vostre calendari
Imprimir
^