Escut de PremiÓ de Mar
Mentre duri la fira d'atraccions de Festa Major, la Gran Via de LluÝs Companys restarÓ tallada al trÓnsit entre el carrer de l'Abat Oliba i el Torrent Castells
Notes de Premsa
02 JULIOL 2019

Des d'aquest matÝ, la Gran Via de Neus CatalÓ estÓ oberta a la circulaciˇ de vianants i vehicles, i tambÚ s'hi pot aparcar. Es tracta del nou tram de la Gran Via, de 175 metres de llargada, que connecta el torrent Castells amb el torrent Malet. Encara resta instalĚlar-hi l'enllumenat p˙blic, una operaciˇ que es durÓ a terme la setmana vinent. Entretant, s'hi han colĚlocat punts de llum provisionals.

Les obres han consistit en el terraplenat de la plataforma del vial, superant la cota d'entre 1,5 i 2 m respecte a les finques anteriorment existents, la colĚlocaciˇ del clavegueram, de les connexions d'aigua, de llum, de gas i de la resta de serveis, la construcciˇ de les voreres i la ubicaciˇ d'arbrat.

Amb la finalitzaciˇ d'aquestes obres, la Gran Via guanya importÓncia com a eix viari troncal de PremiÓ de Mar, permetent la connexiˇ sense interrupcions del torrent Malet, com a entrada principal a la vila des de la carretera N-II venint de Barcelona, amb el carrer de Santiago Rusi˝ol i l'accÚs al port. TambÚ s'ha guanyat un nombre important de places d'aparcament.Cal recordar que el nom de Gran Via de Neus CatalÓ per a aquest nou tram de carrer es va presentar a proposta de la Comissiˇ de NomenclÓtor en el ple del passat mes de maig i va tenir el vot favorable de tots els grups municipals.

Tall provisional amb motiu de la fira de Festa Major

Cal destacar, no obstant aix˛, que fins al 15 de juliol i amb motiu de la fira de Festa Major, el tram de la Gran Via de LluÝs Companys entre el carrer de l'Abat Oliba i el Torrent Castells estarÓ tallat al trÓnsit.