Ja es pot circular per la Gran Via de Neus CatalÓ
Mentre duri la fira d'atraccions de Festa Major, la Gran Via de LluÝs Companys restarÓ tallada al trÓnsit entre el carrer de l'Abat Oliba i el Torrent Castells
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 JULIOL 2019

Des d'aquest matí, la Gran Via de Neus Català està oberta a la circulació de vianants i vehicles, i també s'hi pot aparcar. Es tracta del nou tram de la Gran Via, de 175 metres de llargada, que connecta el torrent Castells amb el torrent Malet. Encara resta instal·lar-hi l'enllumenat públic, una operació que es durà a terme la setmana vinent. Entretant, s'hi han col·locat punts de llum provisionals.

Les obres han consistit en el terraplenat de la plataforma del vial, superant la cota d'entre 1,5 i 2 m respecte a les finques anteriorment existents, la col·locació del clavegueram, de les connexions d'aigua, de llum, de gas i de la resta de serveis, la construcció de les voreres i la ubicació d'arbrat.

Amb la finalització d'aquestes obres, la Gran Via guanya importància com a eix viari troncal de Premià de Mar, permetent la connexió sense interrupcions del torrent Malet, com a entrada principal a la vila des de la carretera N-II venint de Barcelona, amb el carrer de Santiago Rusiñol i l'accés al port. També s'ha guanyat un nombre important de places d'aparcament.Cal recordar que el nom de Gran Via de Neus Català per a aquest nou tram de carrer es va presentar a proposta de la Comissió de Nomenclàtor en el ple del passat mes de maig i va tenir el vot favorable de tots els grups municipals.

Tall provisional amb motiu de la fira de Festa Major

Cal destacar, no obstant això, que fins al 15 de juliol i amb motiu de la fira de Festa Major, el tram de la Gran Via de Lluís Companys entre el carrer de l'Abat Oliba i el Torrent Castells estarà tallat al trànsit.

 

^