Documents
 
Portada Avís Legal
Perfil web
Botķ que mostra/amaga menú lateral
Avís Legal
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnicComparteix a Linkedin
Imprimir
Documents
 
 1. El present avís legal regula l'ús, accés i navegaciķ del web premiademar.cat , sota el domini de l'Ajuntament de Premiā de Mar, amb domicili a la Plaįa Ajuntament, 1 08330 Premiā de Mar, amb dades registrals NIF P0817100A
 2. Aquestes sķn les condicions generals que regulen l'accés, navegaciķ i ús del espai web sota el domini premiademar.cat  així com les responsabilitats derivades de la utilitzaciķ dels seus continguts (entesos aquests com els textos, grāfics, dibuixos, dissenys, codis, software, fotografies, so, bases de dades i imatges, així com qualsevol altra creaciķ protegida per les lleis nacionals i els tractats internacionals sobre propietat intelˇlectual i industrial). S'entendrā que l'accés o la sola utilitzaciķ de premiademar.cat  per part de la persona usuāria implica la seva adhesiķ a les condicions generals que en aquest Avís Legal es publiquen. En conseqüčncia, la persona usuāria ha de llegir atentament aquestes condicions generals. S'entendrā com a usuāria la persona que accedeixi, navegui, utilitzi o participi en els serveis i activitats, gratuītes o oneroses, desenvolupades a premiademar.cat . L'usuari podrā visitar lliurement el lloc web llevat d'aquelles ārees reservades a cadascun dels ciutadans, on per accedir-hi és necessari l'ús d'un identificador personal i contrasenya.
 3. CONDICIONS D'ACCÉS I D'ÚS DE LA PĀGINA WEB
  1. Veracitat de la informaciķ: Tota la informaciķ que conté aquest web és la vigent en la data de la darrera actualitzaciķ. L'Ajuntament de Premiā de Mar es reserva el dret de modificar-la en qualsevol moment i, en aquest cas, entrarā en vigor en el moment en quč es publiqui.
  2. Política de privacitat i Protecciķ de Dades: L'Ajuntament de Premiā de Mar compleix íntegrament amb la legislaciķ vigent en matčria de protecciķ de dades de carācter personal i de serveis de la societat de la informaciķ. L'Ajuntament de Premiā de Mar ha adoptat les mesures tčcniques necessāries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la natura de les dades de carācter personal tractades i les circumstāncies del tractament de les mateixes, amb la finalitat d'evitar l'alteraciķ o la pčrdua de les dades subministrades així com el tractament i l'accés no autoritzat. Quan es demanin dades de carācter personal mitjanįant aquest lloc web, s'informa a l'usuari que el destinatari de la informaciķ serā L'Ajuntament de Premiā de Mar, i que aquest no emmagatzemarā els correus rebuts en cap fitxer, sinķ que únicament les traspassarā al departament que correspongui per tal de tramitar la gestiķ solˇlicitada. Tanmateix, el titular de les dades podrā exercir en tot cas i davant d'aquest organisme, els dret d'accés, rectificaciķ, cancelˇlaciķ i oposiciķ al tractament que la legislaciķ vigent en matčria de protecciķ de dades li confereix. Aquest web no utilitza cookies invasives.
  3. Informaciķ sobre Protecciķ de Dades personals (GDPR).
  4. Propietat Intelˇlectual i Industrial: El lloc web premiademar.cat , les seccions que la formen i la informaciķ continguda, que inclou textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions grāfiques, bases de dades, programes, i d'altres signes distintius, excepte les fotografies i dissenys que tinguin autor o autores explícitament citats, s'edita sota la llicčncia de Creative Commons, que substitueix el tradicional copyright i dķna llibertat a les persones usuāries de reproduir i fer difusiķ dels continguts, sempre que se'n citi l'autoria i no es faci servir amb finalitats comercials. 
  5. Responsabilitats: L'Ajuntament de Premiā de Mar no garanteix l'accés continuat, ni la visualitzaciķ correcta, la descārrega dels elements i la informaciķ que contenen les seccions del lloc web, que es poden veure dificultades i/o interrompudes per factors o circumstāncies fora del seu control. L'Ajuntament de Premiā de Mar no es fa responsable de la informaciķ ni de la resta dels continguts integrats en els espais o pāgines web de tercers accessibles des de la pāgina web de l'Ajuntament de Premiā de Mar mitjanįant enllaįos, hipervincles o links. L'Ajuntament de Premiā de Mar queda eximit de qualsevol mena de responsabilitat per danys i perjudicis de qualsevol natura que puguin derivar-se de l'accés, la captaciķ i l'ús per part de tercers de les informacions i/o publicitat continguda en aquest lloc web o de les opinions manifestades pels usuaris en el mateix. És responsabilitat únicament de l'usuari la confidencialitat i el bon ús de l'identificador personal i de la contrasenya per accedir als serveis i continguts d'aquest espai web. Per tant, l'Ajuntament de Premiā de Mar no es fa responsable de l'ús indegut o fraudulent de l'identificador personal i/o contrasenya assignada a cada usuari, ni per ell mateix ni per tercers.
 4. SUGGERIMENTS
  1. Esperem que la informaciķ d'aquest lloc Web us sigui útil i us agraīrem tots els suggeriments, comentaris o dubtes que ens pugueu fer arribar mitjanįant la bústia ciutadana
^