Escut de Premią de Mar
Notes de Premsa
04 JULIOL 2017

Des de la taula de gčnere i la regidoria d'Igualtat s'han organitzat, sota el lema Viu la festa en llibertat, per un Premią de Mar lliure de violčncies sexuals, un seguit d’ accions de sensibilització i prevenció d'actituds sexistes durant la Festa Major, amb l'objectiu de garantir la bona convivčncia i les relacions respectuoses i igualitąries. En aquest sentit, es difondran missatges i informació preventiva a través dels mitjans de comunicació i xarxes socials municipals i des de la Botiga de la Festa Major ubicada al Centre Cķvic es repartiran dķptics i xapes.

Alhora, tant als actes nocturns com a través de Rądio Premią de Mar s'aniran repetint falques amb missatges preventius i, de cara als concerts de la platja,  es millorarą la il·luminació de la part de darrera de l'escenari.  

Paral·lelament, des de l'Ajuntament s'estą treballant en un protocol de prevenció que es preveu que estigui finalitzat a finals d'any. Per a la Festa Major d'enguany , com a prova pilot, s'ha elaborat un circuit sobre com actuar davant qualsevol situació, ja sigui d'assetjament o amenaces com d'agressió sexual o fķsica, en el qual s'estableix quines actuacions s'han de portar a terme tant per ajudar a les persones assetjades o agredides com envers la persona agressora.

Cartell Festa Major lliure violčncies sexuals 2017