Festa Major lliure de violŔncies sexuals
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
04 JULIOL 2017

Des de la taula de gènere i la regidoria d'Igualtat s'han organitzat, sota el lema Viu la festa en llibertat, per un Premià de Mar lliure de violències sexuals, un seguit d’ accions de sensibilització i prevenció d'actituds sexistes durant la Festa Major, amb l'objectiu de garantir la bona convivència i les relacions respectuoses i igualitàries. En aquest sentit, es difondran missatges i informació preventiva a través dels mitjans de comunicació i xarxes socials municipals i des de la Botiga de la Festa Major ubicada al Centre Cívic es repartiran díptics i xapes.

Alhora, tant als actes nocturns com a través de Ràdio Premià de Mar s'aniran repetint falques amb missatges preventius i, de cara als concerts de la platja,  es millorarà la il·luminació de la part de darrera de l'escenari.  

Paral·lelament, des de l'Ajuntament s'està treballant en un protocol de prevenció que es preveu que estigui finalitzat a finals d'any. Per a la Festa Major d'enguany , com a prova pilot, s'ha elaborat un circuit sobre com actuar davant qualsevol situació, ja sigui d'assetjament o amenaces com d'agressió sexual o física, en el qual s'estableix quines actuacions s'han de portar a terme tant per ajudar a les persones assetjades o agredides com envers la persona agressora.

Cartell Festa Major lliure violències sexuals 2017

^