Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
06 MARă 2018

El vÝdeo guanyador tindrÓ un premi de 1.500 €

El concurs porta per nom Estimo PremiÓ i ha estat impulsat des del Consell de Cultura arran d'una proposta ciutadana per premiar el millor vÝdeo de promociˇ de la vila. L'objectiu d'aquesta iniciativa Ús promocionar l'interŔs pel municipi en general (comerš, cultura, ve´ns, paisatge, patrimoni....)  i alhora fomentar la creativitat dels participants. Hi poden participar totes les persones majors de 18 anys i els vÝdeos que es presentin han de ser dissenyats i produ´ts exclusivament per al concurs.  Han de tenir una durada mÓxima de 3 minuts, poden ser musicals, d'entrevistes, d'imatges... i es poden gravar en qualsevol dispositiu (tauleta, m˛bil, cÓmera, etc.).

A principis del 2017 es va obrir un perÝode durant el qual la ciutadania va poder fer propostes de projectes culturals. D'aquesta manera, l'Ajuntament posava a debat 15.000 € del pressupost de Cultura perquŔ la ciutadania decidÝs a quŔ els volia destinar. Les propostes rebudes van ser valorades tŔcnicament i econ˛micament i mÚs tard es van debatre dins el Consell de Cultura, format per tŔcnics de l'Ajuntament , grups municipals, entitats o associacions culturals i persones a tÝtol individual.

Es van recollir un total de 21 propostes, de les quals el Consell Municipal de Cultura en va escollir 4. Una d'elles Ús el concurs de vÝdeos Estimo PremiÓ.

Les inscripcions al concurs es poden fer al web d'#EstimoPremiÓ fins al 30 de marš i el termini per lliurar els vÝdeos finalitza el 20 d'abril.

Î  
ARXIUS/videos/estimopremia/estimopremia_sencer.evid #estimopremiaARXIUS/videos/estimopremia/estimopremia_sencer.evid #estimopremia