Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
13 ABRIL 2018

Avui s’ha començat a repartir als domicilis premianencs la nova edició del butlletí d’informació municipal Vila Primília. El butlletí arriba a la seva edició nº 100 i coincidint amb aquesta fita es presenta amb un format completament renovat, més manejable i amb més pàgines, amb l’objectiu de fer-lo més pràctic i proper. La tirada puja de 15.000 a 16.000 exemplars.

Les novetats arriben també al contingut, de manera que inclou més notícies i informacions de servei i del teixit associatiu de la ciutat. A banda, es mantenen les seccions

"L’Alcalde escriu", els espais d’opinió dels grups municipals i de la Coordinadora d’Associacions de Veïns (COAV) i l'entrevista de la contraportada amb entitats, en aquesta ocasió amb Jaume Planas, president del Patronat Social Premianenc, escollida Entitat de l’Any 2018.

Més novetats en matèria de comunicació municipal      
     
El Departament de Comunicació de l’Ajuntament ha obert recentment el compte d’Instagram (@ajpremiademar) que en un mes i mig de funcionament ja suma més de 450 seguidors. Aquesta xarxa social ve a sumar-se a les ja existents de Twitter (@ajpremiademar), amb més de 3.000 seguidors, i de Facebook (www.facebook.com/ajpremiademar/), amb prop de 6.000 seguidors. També s’ha posat en marxa un servei de newsletter amb subscripció prèvia des del web municipal  que setmanalment envia als subscriptors les notícies publicades pel Departament de Comunicació, els anuncis oficials i actes de l'agenda de la setmana. Alhora, s’han començat a publicar notícies en format vídeo  a través de les xarxes.

D’altra banda s’està treballant en una nova pàgina web que facilitaran encara més l’accés dels ciutadans a la informació que genera el consistori.

Finalment, cal recordar que Ràdio Premià de Mar (www.radiopremiademar.org), ha vist incrementada la seva audiència per tercer any consecutiu, i en aquest primer trimestre de l’any ha renovat també la seva oferta informativa.          

El nou Vila Primília