Nova zona d'esbarjo per a gossos a la plaça de Santa Maria
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 JULIOL 2018

Aquests dies s'ha posat en funcionament una nova zona d'esbarjo per a gossos a la plaça de Santa Maria, l'espai situat al costat de l'església del mateix nom, entre el Camí del Mig i els carrers de Lourdes i d'Elisenda de Montcada.

El nou espai ocupa una superfície de 270m2 i compta amb una font d'aigua per a persones i per a gossos, dos dispensadors de bosses per recollir els excrements, bancs, papereres i un panell informatiu.

En la construcció d'aquests elements s'ha utilitzat un material realitzat amb plàstics 100% reciclats, procedents de residus domèstics, industrials i urbans, dipositats en el contenidor groc. Aquest material, ja utilitzat en les zones d'esbarjo per a gossos creades anteriorment, és 100% reciclable, ecològic, no contaminant, resistent a l'acció dels animals, fàcil de netejar, antigrafit i antivandàlic.

Amb la de la plaça de Santa Maria, ja són quatre les zones d'esbarjo per a gossos que hi ha a Premià de Mar. Les altres es troben al parc del Palmar, la primera que es va fer, a la plaça de la República i a la plaça de Santa Rosa.

Zona d'esbarjo per a gossos de la plaça de Santa Maria

^