Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
08 OCTUBRE 2018

A partir del 31 d'octubre 5 joves iniciaran contractes en prÓctiques a l'Ajuntament mitjanšant els Fons de Garantia Juvenil que subvenciona el Servei d'Ocupaciˇ de Catalunya, cofinanšats per la Iniciativa d'Ocupaciˇ Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020. El programa facilita que joves en situaciˇ d'atur puguin ser contractats per un perÝode de 6 mesos a jornada completa, tot adquirint les aptituds i competŔncies que els facilitin treballar en les activitats en les quals han estat formats.

Les persones candidates han de complir els segŘents requisits: han d'estar inscrites com a beneficiÓries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i com a demandants d'ocupaciˇ no ocupada (DONO) al Servei P˙blic d'Ocupaciˇ de Catalunya. TambÚ han d'estar en possessiˇ d'un tÝtol universitari o de formaciˇ professional de grau mitjÓ o superior o altre tÝtol oficialment reconegut com a equivalent, o un certificat de professionalitat, i no haver participat en les convocat˛ries anteriors ni estar contractat per un altre programa de Garantia Juvenil.

Els perfils professionals solĚlicitats per l'Ajuntament sˇn un tŔcnic/a de prospecciˇ, un educador/a social de suport, un auxiliar de cultura i 2 tŔcnics/es de suport en administraciˇ general.

Els joves interessats han de fer arribar el seu currÝculum actualitzat al Servei de Promociˇ Econ˛mica de l'Ajuntament de PremiÓ de Mar a l'adreša electr˛nica ocupacio@premiademar.cat.

Per a mÚs informaciˇ podeu trucar al telŔfon 93 752 91 90