L'Ajuntament contractarà 5 joves en el marc del programa de Garantia Juvenil
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
08 OCTUBRE 2018

A partir del 31 d'octubre 5 joves iniciaran contractes en pràctiques a l'Ajuntament mitjançant els Fons de Garantia Juvenil que subvenciona el Servei d'Ocupació de Catalunya, cofinançats per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020. El programa facilita que joves en situació d'atur puguin ser contractats per un període de 6 mesos a jornada completa, tot adquirint les aptituds i competències que els facilitin treballar en les activitats en les quals han estat formats.

Les persones candidates han de complir els següents requisits: han d'estar inscrites com a beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i com a demandants d'ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. També han d'estar en possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior o altre títol oficialment reconegut com a equivalent, o un certificat de professionalitat, i no haver participat en les convocatòries anteriors ni estar contractat per un altre programa de Garantia Juvenil.

Els perfils professionals sol·licitats per l'Ajuntament són un tècnic/a de prospecció, un educador/a social de suport, un auxiliar de cultura i 2 tècnics/es de suport en administració general.

Els joves interessats han de fer arribar el seu currículum actualitzat al Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Premià de Mar a l'adreça electrònica ocupacio@premiademar.cat.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 752 91 90

^