Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
27 NOVEMBRE 2018

Les escoles Sant Crist˛fol, El DofÝ i Mar Nova participen aquest curs al projecte Cultura Emprenedora a l'Escola (CUEME) de la Diputaciˇ de Barcelona. Aquest projecte, que gestionen conjuntament les regidories d'Ensenyament i Promociˇ Econ˛mica i que ja va desenvolupar el Sant Crist˛fol el curs passat, busca fomentar la cultura de l'emprenedoria entre els estudiants mitjanšant la constituciˇ d'una cooperativa i fer el seguiment de tot el procÚs que culmina amb la construcciˇ i venda d'un producte final.

Aquest matÝ, els equips directius de les cooperatives de les tres escoles han formalitzat el trÓmit de constituciˇ de les seves empreses en un acte a les Naus de l'Antiga Fabrica del Gas. Per fer-ho, els alumnes han aportat els estatuts i les actes de constituciˇ de les respectives cooperatives per poder rebre la targeta del NIF.

Visita a la cooperativa CORMA

Aquest mes de novembre, les cooperatives escolars del Sant Crist˛fol, El DofÝ i la Mar Nova, acompanyats per tŔcnics de l'Ajuntament, van visitar la cooperativa CORMA per conŔixer el seu funcionament i organitzaciˇ interna, i plantejar els dubtes que els han sorgit a l'inici dels seus respectius projectes. La visita a CORMA va servir als alumnes per comprendre el paper que tenen els socis cooperativistes dins de l'entitat i com s'han d'organitzar les diferents tasques a desenvolupar. Actualment les cooperatives estan iniciant el procÚs de designaciˇ de cÓrrecs, tria d'un nom i un logotip per a l'empresa.