Tres escoles participen del programa Cultura Emprenedora a l'Escola
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
27 NOVEMBRE 2018

Les escoles Sant Cristòfol, El Dofí i Mar Nova participen aquest curs al projecte Cultura Emprenedora a l'Escola (CUEME) de la Diputació de Barcelona. Aquest projecte, que gestionen conjuntament les regidories d'Ensenyament i Promoció Econòmica i que ja va desenvolupar el Sant Cristòfol el curs passat, busca fomentar la cultura de l'emprenedoria entre els estudiants mitjançant la constitució d'una cooperativa i fer el seguiment de tot el procés que culmina amb la construcció i venda d'un producte final.

Aquest matí, els equips directius de les cooperatives de les tres escoles han formalitzat el tràmit de constitució de les seves empreses en un acte a les Naus de l'Antiga Fabrica del Gas. Per fer-ho, els alumnes han aportat els estatuts i les actes de constitució de les respectives cooperatives per poder rebre la targeta del NIF.

Visita a la cooperativa CORMA

Aquest mes de novembre, les cooperatives escolars del Sant Cristòfol, El Dofí i la Mar Nova, acompanyats per tècnics de l'Ajuntament, van visitar la cooperativa CORMA per conèixer el seu funcionament i organització interna, i plantejar els dubtes que els han sorgit a l'inici dels seus respectius projectes. La visita a CORMA va servir als alumnes per comprendre el paper que tenen els socis cooperativistes dins de l'entitat i com s'han d'organitzar les diferents tasques a desenvolupar. Actualment les cooperatives estan iniciant el procés de designació de càrrecs, tria d'un nom i un logotip per a l'empresa.

^