Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
06 FEBRER 2019

El diumenge 24 de febrer tindrÓ lloc una pedalada popular que recorrerÓ la Ronda PremiÓ de Mar. SerÓ una activitat no competitiva i oberta a tothom que transcorrerÓ pel circuit senyalitzat de la Ronda, de cinc quil˛metres de recorregut. La concentraciˇ serÓ a les 10 del matÝ al parc del Palmar, on fins a les 11 del matÝ s'oferirÓ als assistents un servei gratu´t de mecÓnica de bicicletes, i a aquella hora es donarÓ la sortida a la pedalada. Hi haurÓ un obsequi per a tots els participants.

La pedalada l'organitza l'Ajuntament de PremiÓ de Mar amb la colĚlaboraciˇ de BMK Bikes PremiÓ. L’activitat Ús oberta a tothom, tot i que es recomana inscriure’s clicant a l'opciˇ “Hi assistirÓs” a un esdeveniment de Facebook.

Cal recordar que la Ronda PremiÓ de Mar, que es va posar en funcionament el passat setembre, Ús un recorregut urbÓ que pot seguir-se tant a peu, senyalitzat en colors blau i verd, com en bicicleta, senyalitzat en colors vermell i negre, i que enllaša diferents zones de la vila. El seu recorregut passa, entre altres carrers, pel CamÝ del Mig, Torrent de la Fontsana, Elisenda de Montcada, N˙ria, MercŔ, Santiago Rusi˝ol, la nova zona del Passeig MarÝtim, Avinguda Torrent Castells, Gran Via de LluÝs Companys, Sant Ferran o la Riera de PremiÓ.

La Ronda PremiÓ de Mar es pot completar o modificar segons les necessitats que es detectin, aixÝ com a travÚs de les propostes de la ciutadania. Per aquest motiu, l'Ajuntament tÚ habilitat un formulari a travÚs del qual es poden enviar valoracions i propostes al web municipal.

Pedalada Popular per la ronda de PremiÓ