Activitats esportives
Portada Esports Activitats esportives i de promoció de l´esport
Perfil web
Botó que mostra/amaga menú lateral
Activitats esportives i de promoció de l´esport

El Servei d´Esports te com a objectiu el desenvolupament de la promoció de l´esport de base i l´apropament de l´esport a la ciutadania com activitat beneficiosa per la salut, per aquest motiu ha pautat una programació estable d´activitats adreçada a tots els sectors de la població, els programes son:

.

Dinamització d'activitats esportives
 • Programes esportius dirigit a la dona.
  Aquet projecte es desenvolupa a les instal·lacions esportives del gimnàs del Pavelló d´Esports , en diferents horaris de matins i tardes, les activitats dissenyades per aquest col·lectiu son : Manteniment físic, Pilates, Posa't en forma, Aeròbic, per més informació ca cal posar-se en contacte amb el Servei d´Esports.
 • Programes esportius dirigit a la Gent Gran.
  Aquet projecte es desenvolupa a les instal·lacions esportives del gimnàs del Pavelló d´Esports i a les instal·lacions del Pavelló Voramar, activitats dirigides per professionals qualificats dissenyem els programes específic per aquest col·lectiu. Els horaris son de dilluns a divendres pels matins, per mes informació cal posar-se en contacte amb el Servei d´Esports Per altres programes esportius cal adreçar-se al Servei d´Esports.

.

Promoció de l´Esport
 • Programa caminades popular

  Aquest projecte aglutina una programació de caminades populars amb sortides a la muntanya dilatada durant tot l´any, les entitats col·laboradores que participen son els Caminants de Sant Mateu, Centre Excursionista i altres entitats esportives de forma puntual. per més informació cal adesar-se al Servei d´Esports.

  Les caminades programades son:
  • Caminada popular a Sant Mateu
  • Caminada Montserrat
  • Pujada del pessebre a Sant Mateu
 • Programa Activa´t Caminant

  Aquest projecte aglutina un seguit de recorreguts urbans amb distàncies que van des del recorregut curt, 1,800m fins el recorregut llarg de 4.400m tots per dintre de la nostra vila , les entitats col·laboradores que participen en el projecte son: els Caminants de Sant Mateu, Pla de l´Activitat física i la Salut de la Generalitat de Catalunya i el Servei d´Esports de la Diputació de Barcelona amb la Col·laboració del CAP, per més informació cal adesar-se al Servei d´Esports o al següent web.

 • Programa Curses populars

  El programa Curses populars vol incentivar l´hàbit de l´esport de córrer per aquells que tinguin una condició física que ho permetí, per més informació sobre les curses o per col·laborar de voluntari t´has d'adreçar al Servei d´Esports.

  Les curses popular que tenim programades son:
  • Cursa d´estiu
  • Kid´s challenge

 • Programa Dinamització de platja.

  El programa Dinamització de platges consisteix dotar a les platges estables de Premià de Mar elements que permetin fer i organitzar activitats esportives al aire lliure amb l´entorn del mar i la platja per aquest programa estem treballant per dotar de material i espais a la zona de la platja de Llevant, involucrant a les entitats WAP i Premià Ones , entitats que per la seva dinàmica treballaran per oferir cursos de vela de sortida de platja com Pàdel Board, Windsurfing, Caiac i altres modalitats de vela lleugera com patí català etc, per més informació cal adreçar-se al Servei d´Esports. Tota aquesta informació s´anirà actualitzant a través del: Arxiu extern Facebook Servei d'Esports

 • Altres programes

  Durant l´any el Servei d´Esports programa o col·labora amb altres entitats , institucions o per iniciativa pròpia altres projectes com som:
Destaquem:
 
Pedalada Popular per la ronda de Premià
El diumenge 24 de febrer tindrà lloc una pedalada popular que recorrerà el circuit senyalitzat de la Ronda Premià de Mar, de cinc quilòmetres de llargada.Més informació...
Imatge dels guanyadors dels Premis À 2018
Divendres es va celebrar a la sala gran de l´Espai l´Amistat la tercera edició dels Premis À de l´esport premianenc. En la gala es va fer un reconeixement a entitats i esportistes federats i de lleure.Més informació...
Horaris i preus gimnàs pavelló
Inscripcions en el mateix gimnàs el dia i hora de les classes
Esport
DISSABTE
27
ABRIL
10:00 h
Esports
Jornada de l'activitat física i la salut
Premià Balla: Sevillanes, Balls en Línia, Balls de Saló i Country
DIUMENGE
28
ABRIL
17:30 h
(*fins al 30-6-2019)
Dansa
Activitat de country oberta a tothom
Esport
DIMARTS
30
ABRIL
10:00 h
Esports
Jornada de l'activitat física i la salut
Ironkids 2019
DIUMENGE
5
MAIG
11:00 h
Esports
Cursa popular Infantil amb diferents categories, d'edats compreses entre els 4 i els 16 anys.
Roma Victrix
DIUMENGE
5
MAIG
11:00 h
Premià Balla: Sevillanes, Balls en Línia, Balls de Saló i Country
DIUMENGE
5
MAIG
17:30 h
(*fins al 2-6-2019)
Dansa
Activitat de ball oberta a tothom, en aquest cas destinada al ball de sevillanes.
Pavelló Municipal d'Esports
DISSABTE
11
MAIG
09:00 h
Premià Balla: Sevillanes, Balls en Línia, Balls de Saló i Country
DIUMENGE
12
MAIG
17:30 h
(*fins al 9-6-2019)
Dansa
Activitat de balls en línia oberta a tothom
Premià Balla: Sevillanes, Balls en Línia, Balls de Saló i Country
DIUMENGE
19
MAIG
17:30 h
(*fins al 16-6-2019)
Dansa
Activitat de balls de saló oberta a tothom.
Pavelló Municipal d'Esports
DIVENDRES
24
MAIG
17:00 h
(*també 25-05-2019)
^