Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
01 MARÇ 2019

Ja han finalitzat les obres d´arranjament i enjardinament del parc de l´U d´Octubre, l´espai verd que es troba al davant de la pista poliesportiva del Voramar, a la Riera de Premià entre el carrer d´Antoni Gaudí i el passeig de Circumval·lació.

En els treballs d´enjardinament s´han plantat espècies adequades al canvi climàtic, en la línia de la resta dels espais que formen part del corredor biològic com són les places de Salvador Moragas i de l'Esperanto, i la Riera de Premià. Aquestes espècies subsisteixen amb un baix manteniment hídric i presenten una major resistència a les plagues. Alguns dels nous arbres pertanyen a espècies que encara no existien a Premià de Mar, per la qual cosa s´incrementa la biodiversitat. A banda dels arbres també s´hi han plantat arbustos baixos de floració estacional, i prats de papallones.

En la mateixa reforma del parc s´ha ubicat una zona de joc infantil amb un sorral, s´han retocat les rampes d´accés als habitatges, s´han fet treballs de pavimentació i s´ha instal·lat una font adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

Tot i que s´han acabat els treballs de reforma, el parc de l´U d´Octubre encara romandrà tancat al públic unes setmanes per permetre consolidar l´arrelament de les espècies que s´hi ha plantat.