Escut de Premià de Mar
L'activitat, que és gratuïta, es farà aquest pròxim diumenge, dia 17 de març, al Museu de l'Estampació
Notes de Premsa
14 MARÇ 2019

Diumenge vinent, dia 17 de març, tornen els Diumenges en família i ho fan amb una jornada que estarà dedicada a l'estampació tèxtil, l'activitat industrial més important que ha tingut Premià de Mar i a la qual està dedicat el Museu de l'Estampació.

Precisament, l'acció de diumenge, oberta a tota la família i sota el títol de "Els petits coloristes", es durà a terme al Museu de l'Estampació a partir de les 11 del matí, i comptarà amb una dinamització mitjançant la qual, a partir d'un conte, s'ensenyarà als petits a fer de tintorers. Durant el matí es crearà un mural tot estampant les aventures que narra la història. També s'estamparà un mocador. L'activitat és gratuïta.

D'altra banda, el mateix diumenge, entre les 11 i les 14 h, el Museu de l’Estampació tindrà obertes les seves portes perquè les persones que ho desitgin tinguin ocasió de conèixer la nova exposició permanent. L'entrada serà gratuïta.

Cal recordar que els Diumenges en família ofereixen activitats obertes a tothom amb temàtiques diferents cada tercer diumenge de mes a un indret diferent de la vila.

17marc2019---diumengesenfamilia