Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
17 MAIG 2019

El Banc de Temps de Premià de Mar ja disposa d'una graella d'activitats per als seus socis. Aquesta graella, que es pot consultar al web del Banc de Temps, està dividida en seccions temàtiques que van des de l'acompanyament i cura d'éssers vius fins a la cuina, passant per la pràctica d'idiomes, les petites reparacions o les ajudes domèstiques, entre d'altres. Dins de cada secció apareixen activitats més concretes com acompanyar els nens a l'escola, converses en català o anglès, aprendre a fer anar el mòbil o un ordinador, rutes culturals pel municipi, petites reparacions a la llar, planxar, ensenyar a fer meditació o a cuinar arrossos, etc.

Cal recordar que la filosofia de funcionament del Banc de Temps és la d'un espai d'intercanvi d'habilitats, temps o serveis completament gratuït entre els socis, tot creant sentiment de comunitat i facilitant la vida quotidiana. Aquesta iniciativa comunitària compta en l'actualitat amb una trentena de membres.

Per a més informació us podeu adreçar a la Secretaria del Banc de Temps, al Centre Cívic del carrer de l'Esperança núm.19, o trucar al telèfon 93.741.74.31, els dilluns, de 16 a 19 h, i els dimecres de 9.30 a 12.30 h. També hi podeu contactar a través de l'adreça electrònica bancdetemps@premiademar.cat.