Escut de Premią de Mar
Aquest cap de setmana culmina també el programa Arts visuals en espais alternatius
Notes de Premsa
06 JUNY 2019

Les arts visuals tindran protagonisme aquest cap de setmana a Premià de Mar amb la celebració de la Mostra de graffiti i els darrers actes del programa Arts visuals en espais alternatius.

Les activitats artístiques comencen, de fet, avui dijous amb una xerrada amb els pintors Josep Maria Codina i Jordi Prat que moderarà l'artista local Pol Peiró. L'acte, obert a tothom i emmarcat en el programa Arts visuals en espais alternatius, es farà a les 19.30 h a l'edifici de Can Roura, al carrer de Sant Antoni, 21-27. El programa es clourà diumenge 9 de juny amb un estudi fotogràfic al carrer i la Fira mercat d'art, tot plegat a la Gran Via de Lluís Companys.

També diumenge es farà la Mostra de Graffiti, que arriba enguany a la seva 8a edició. L'activitat tindrà lloc entre les 11 i les 19 h al mur que hi ha a la Gran Via de Lluís Companys a tocar del carrer de Marina. En la mostra es compta amb la participació d'un total de 24 artistes. A partir de les 18 h, i al mateix tram de carrer, es farà exhibicions de balls urbans a càrrec d'escoles de dansa de la vila, que estaran amenitzades per un discjòquei.

Prèviament, el divendres 7 de juny entre les 18 i les 20 hores i a la plaça Maresme, s'haurà fet la Graffiti kids, un taller de graffiti per a nens i nenes a partir dels 7 anys.

Afectacions de trànsit a la Gran Via de Lluís Companys

Les activitats de diumenge implicaran afectacions de trànsit a la Gran Via de Lluís Companys entre els carrers de Marina i de la Plaça, on no es podrà aparcar des de les 7 del matí ni circular entre les 9 i les 21 h. D'altra banda, i com cada diumenge, es manté la zona de vianants de la Gran Via entre el Passatge d'en Manent i el carrer de Joan Prim entre les 9 i les 15 h.  

Cartell de la 8a Mostra de graffiti.