Diumenge es farÓ la 8a Mostra de graffiti a la Gran Via de LluÝs Companys
Aquest cap de setmana culmina tambÚ el programa Arts visuals en espais alternatius
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
06 JUNY 2019

Les arts visuals tindran protagonisme aquest cap de setmana a Premià de Mar amb la celebració de la Mostra de graffiti i els darrers actes del programa Arts visuals en espais alternatius.

Les activitats artístiques comencen, de fet, avui dijous amb una xerrada amb els pintors Josep Maria Codina i Jordi Prat que moderarà l'artista local Pol Peiró. L'acte, obert a tothom i emmarcat en el programa Arts visuals en espais alternatius, es farà a les 19.30 h a l'edifici de Can Roura, al carrer de Sant Antoni, 21-27. El programa es clourà diumenge 9 de juny amb un estudi fotogràfic al carrer i la Fira mercat d'art, tot plegat a la Gran Via de Lluís Companys.

També diumenge es farà la Mostra de Graffiti, que arriba enguany a la seva 8a edició. L'activitat tindrà lloc entre les 11 i les 19 h al mur que hi ha a la Gran Via de Lluís Companys a tocar del carrer de Marina. En la mostra es compta amb la participació d'un total de 24 artistes. A partir de les 18 h, i al mateix tram de carrer, es farà exhibicions de balls urbans a càrrec d'escoles de dansa de la vila, que estaran amenitzades per un discjòquei.

Prèviament, el divendres 7 de juny entre les 18 i les 20 hores i a la plaça Maresme, s'haurà fet la Graffiti kids, un taller de graffiti per a nens i nenes a partir dels 7 anys.

Afectacions de trànsit a la Gran Via de Lluís Companys

Les activitats de diumenge implicaran afectacions de trànsit a la Gran Via de Lluís Companys entre els carrers de Marina i de la Plaça, on no es podrà aparcar des de les 7 del matí ni circular entre les 9 i les 21 h. D'altra banda, i com cada diumenge, es manté la zona de vianants de la Gran Via entre el Passatge d'en Manent i el carrer de Joan Prim entre les 9 i les 15 h.  

Cartell de la 8a Mostra de graffiti.

^