Escut de Premià de Mar
Mentre duri la fira d'atraccions de Festa Major, la Gran Via de Lluís Companys restarà tallada al trànsit entre el carrer de l'Abat Oliba i el Torrent Castells
Notes de Premsa
02 JULIOL 2019

Des d'aquest matí, la Gran Via de Neus Català està oberta a la circulació de vianants i vehicles, i també s'hi pot aparcar. Es tracta del nou tram de la Gran Via, de 175 metres de llargada, que connecta el torrent Castells amb el torrent Malet. Encara resta instal·lar-hi l'enllumenat públic, una operació que es durà a terme la setmana vinent. Entretant, s'hi han col·locat punts de llum provisionals.

Les obres han consistit en el terraplenat de la plataforma del vial, superant la cota d'entre 1,5 i 2 m respecte a les finques anteriorment existents, la col·locació del clavegueram, de les connexions d'aigua, de llum, de gas i de la resta de serveis, la construcció de les voreres i la ubicació d'arbrat.

Amb la finalització d'aquestes obres, la Gran Via guanya importància com a eix viari troncal de Premià de Mar, permetent la connexió sense interrupcions del torrent Malet, com a entrada principal a la vila des de la carretera N-II venint de Barcelona, amb el carrer de Santiago Rusiñol i l'accés al port. També s'ha guanyat un nombre important de places d'aparcament.Cal recordar que el nom de Gran Via de Neus Català per a aquest nou tram de carrer es va presentar a proposta de la Comissió de Nomenclàtor en el ple del passat mes de maig i va tenir el vot favorable de tots els grups municipals.

Tall provisional amb motiu de la fira de Festa Major

Cal destacar, no obstant això, que fins al 15 de juliol i amb motiu de la fira de Festa Major, el tram de la Gran Via de Lluís Companys entre el carrer de l'Abat Oliba i el Torrent Castells estarà tallat al trànsit.