Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
02 AGOST 2019

L'espai serà la seu de l'Agrupament Escolta Amon-Ra, complint amb la proposta guanyadora dels pressupostos participatius 2017

L'adequació de la Masia de Can Salamó per a l'Agrupament Escolta Amon-Ra i altres entitats ja ha finalitzat. Es tracta de la proposta guanyadora del pressupost participatiu per al 2017, inicialment dotada amb 200.000 €. Les obres han consistit en la rehabilitació integral del cos de la masia, on s'hi han creat espais diàfans i una ampliació annexa per construir-hi lavabos adaptats. L'obra executada correspon a la 1a i 2a fases del projecte. La 3a, prevista per a més endavant, consistirà en reformar la nau annexa a l'edifici i els accessos al recinte, així com l'arranjament de l'espai exterior.

Els treballs s'han endarrerit força més del que s'havia previst inicialment per diversos motius, principalment per l'estat en què es va trobar l'edificació. La diagnosi que es va fer prèvia a les obres va determinar que els fonaments i l'estructura eren molt més febles del que s'esperava d'aquest tipus de construcció i s'ha hagut d'invertir temps i recursos per cimentar l'edifici i garantir la seva correcta rehabilitació.

El nou equipament serà utilitzat per l'Agrupament Escolta Amon-Ra però també per altres entitats que es decidiran en funció de les necessitats i dels equipaments disponibles. L'Ajuntament ha manifestat la seva voluntat de treballar conjuntament amb Amon-Ra per decidir quins seran els usos de Can Salamó.

Can Salamó interior