Finalitzades les obres per adequar la masia de Can Salamˇ
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
02 AGOST 2019

L'espai serÓ la seu de l'Agrupament Escolta Amon-Ra, complint amb la proposta guanyadora dels pressupostos participatius 2017

L'adequaciˇ de la Masia de Can Salamˇ per a l'Agrupament Escolta Amon-Ra i altres entitats ja ha finalitzat. Es tracta de la proposta guanyadora del pressupost participatiu per al 2017, inicialment dotada amb 200.000 €. Les obres han consistit en la rehabilitaciˇ integral del cos de la masia, on s'hi han creat espais diÓfans i una ampliaciˇ annexa per construir-hi lavabos adaptats. L'obra executada correspon a la 1a i 2a fases del projecte. La 3a, prevista per a mÚs endavant, consistirÓ en reformar la nau annexa a l'edifici i els accessos al recinte, aixÝ com l'arranjament de l'espai exterior.

Els treballs s'han endarrerit forša mÚs del que s'havia previst inicialment per diversos motius, principalment per l'estat en quŔ es va trobar l'edificaciˇ. La diagnosi que es va fer prŔvia a les obres va determinar que els fonaments i l'estructura eren molt mÚs febles del que s'esperava d'aquest tipus de construcciˇ i s'ha hagut d'invertir temps i recursos per cimentar l'edifici i garantir la seva correcta rehabilitaciˇ.

El nou equipament serÓ utilitzat per l'Agrupament Escolta Amon-Ra per˛ tambÚ per altres entitats que es decidiran en funciˇ de les necessitats i dels equipaments disponibles. L'Ajuntament ha manifestat la seva voluntat de treballar conjuntament amb Amon-Ra per decidir quins seran els usos de Can Salamˇ.

Can Salamˇ interior

^