Escut de Premią de Mar
Notes de Premsa
07 NOVEMBRE 2019

La setmana passada es va presentar el Protocol comarcal per a l'abordatge de la violčncia masclista al Maresme, un document impulsat pel Consell Comarcal i el SIE Mataró-Maresme. En l'elaboració del document han participat tots els agents del territori implicats en la detecció, prevenció i intervenció davant la violčncia envers les dones com ara ajuntaments, entre ells el de Premią de Mar, l'Institut Catalą de la Dona, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

El Protocol es presenta com una eina per als professionals de la comarca que els ajudarą en la tasca d'erradicar la violčncia masclista.

El document relaciona 4 ąmbits on es produeix la violčncia masclista: la parella, la famķlia, l'entorn laboral i l'espai social o comunitari i planteja un circuit comarcal d'intervenció coordinada per part dels diferents serveis implicats: serveis socials, serveis especķfics d'atenció a dones, servei d'intervenció especialitzada, ąmbit de seguretat, ąmbit de salut i ąmbit judicial.

D'altra banda, cal recordar que, des del marē de 2018, Premią de Mar disposa d'un Protocol d'actuació davant les violčncies sexuals en espais pśblics d'oci que va ser consensuat per la Taula de Treball de Gčnere.

Protocol Violčncia Masclista CC Maresme

Protocol Violčncia Masclista CC Maresme

Fitxer: Protocol_Violencia_Masclista_Maresme.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pągines: 112
Mida: 2,39 MB

Guia Protocol Violčncia Masclista CC Maresme

Guia Protocol Violčncia Masclista CC Maresme

Fitxer: GUIA_PROTOCOL_COMARCAL_DEL_MARESME_PER_A_L_ABORDATGE_INTEGRAL_DE_LA_VIOLENCA_MASCLISTA_online1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pągines: 18
Mida: 974,67 kB