L'Ajuntament participa en el Protocol comarcal per a l'abordatge de la violència masclista al Maresme
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
07 NOVEMBRE 2019

La setmana passada es va presentar el Protocol comarcal per a l'abordatge de la violència masclista al Maresme, un document impulsat pel Consell Comarcal i el SIE Mataró-Maresme. En l'elaboració del document han participat tots els agents del territori implicats en la detecció, prevenció i intervenció davant la violència envers les dones com ara ajuntaments, entre ells el de Premià de Mar, l'Institut Català de la Dona, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

El Protocol es presenta com una eina per als professionals de la comarca que els ajudarà en la tasca d'erradicar la violència masclista.

El document relaciona 4 àmbits on es produeix la violència masclista: la parella, la família, l'entorn laboral i l'espai social o comunitari i planteja un circuit comarcal d'intervenció coordinada per part dels diferents serveis implicats: serveis socials, serveis específics d'atenció a dones, servei d'intervenció especialitzada, àmbit de seguretat, àmbit de salut i àmbit judicial.

D'altra banda, cal recordar que, des del març de 2018, Premià de Mar disposa d'un Protocol d'actuació davant les violències sexuals en espais públics d'oci que va ser consensuat per la Taula de Treball de Gènere.

Protocol Violència Masclista CC Maresme

Protocol Violència Masclista CC Maresme

Fitxer: Protocol_Violencia_Masclista_Maresme.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 112
Mida: 2,39 MB

Guia Protocol Violència Masclista CC Maresme

Guia Protocol Violència Masclista CC Maresme

Fitxer: GUIA_PROTOCOL_COMARCAL_DEL_MARESME_PER_A_L_ABORDATGE_INTEGRAL_DE_LA_VIOLENCA_MASCLISTA_online1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 18
Mida: 974,67 kB

^