Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
21 ABRIL 2020

Davant la situaciˇ de confinament a la que obliga l'estat d'alerta per la COVID-19, l'Espai l'Amistat amplia la seva oferta d'activitats en lÝnia amb tres cursos gratu´ts de creaciˇ artÝstica.

Els cursos sˇn els segŘents:

  • Curs d'interpretaciˇ online: durant aquest curs es prepararÓ una peša teatral, tot analitzant els personatges i el seu recorregut emocional. Durant la formaciˇ es farÓ la lectura i memoritzaciˇ del text per tal de preparar la funciˇ i exhibir-la un cop s'obri el teatre. Curs limitat a 6 participants.
  • Curs de lectura dramatitzada en lÝnia: en aquesta formaciˇ s'escollirÓ una obra en funciˇ dels participants. Es farÓ un estudi dels personatges per tal de poder realitzar una lectura dramatitzada, s'analitzarÓ el context en quŔ es va escriure la peša, el seu l'autor i el contingut de l'obra. La lectura es podrÓ veure a l'Espai l'Amistat un cop es torni a posar en funcionament l'equipament. Curs limitat a 12 participants.
  • Curs online de gestiˇ de curtmetratges per a m˛bils: en aquest curs es dotarÓ als participants de les eines de creaciˇ i escriptura necessÓries per elaborar el guiˇ d'un curt. En cas que algun projecte es realitzÚs en format audiovisual, l'Espai l'Amistat, un cop reobert, oferirÓ la possibilitat de la seva exhibiciˇ en gran pantalla. Curs limitat a 12 participants.

Els cursos sˇn gratu´ts i d'assistŔncia limitada, per la qual cosa es demana compromÝs en el seu seguiment. Les formacions s'aturaran durant el mes d'agost i, en cas que continu´ el tancament dels teatres un cop passi l'estiu, els tallers es reprendran de nou.

Les persones interessades han d'escriure un correu electr˛nic a l'adreša info@espailamistat.cat indicant el curs que volen fer. Les inscripcions es faran per ordre d'arribada dels correus fins a omplir el lÝmit de cada curs.