L'Espai l'Amistat ofereix cursos gratuïts de creació artística en línia
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
21 ABRIL 2020

Davant la situació de confinament a la que obliga l'estat d'alerta per la COVID-19, l'Espai l'Amistat amplia la seva oferta d'activitats en línia amb tres cursos gratuïts de creació artística.

Els cursos són els següents:

  • Curs d'interpretació online: durant aquest curs es prepararà una peça teatral, tot analitzant els personatges i el seu recorregut emocional. Durant la formació es farà la lectura i memorització del text per tal de preparar la funció i exhibir-la un cop s'obri el teatre. Curs limitat a 6 participants.
  • Curs de lectura dramatitzada en línia: en aquesta formació s'escollirà una obra en funció dels participants. Es farà un estudi dels personatges per tal de poder realitzar una lectura dramatitzada, s'analitzarà el context en què es va escriure la peça, el seu l'autor i el contingut de l'obra. La lectura es podrà veure a l'Espai l'Amistat un cop es torni a posar en funcionament l'equipament. Curs limitat a 12 participants.
  • Curs online de gestió de curtmetratges per a mòbils: en aquest curs es dotarà als participants de les eines de creació i escriptura necessàries per elaborar el guió d'un curt. En cas que algun projecte es realitzés en format audiovisual, l'Espai l'Amistat, un cop reobert, oferirà la possibilitat de la seva exhibició en gran pantalla. Curs limitat a 12 participants.

Els cursos són gratuïts i d'assistència limitada, per la qual cosa es demana compromís en el seu seguiment. Les formacions s'aturaran durant el mes d'agost i, en cas que continuï el tancament dels teatres un cop passi l'estiu, els tallers es reprendran de nou.

Les persones interessades han d'escriure un correu electrònic a l'adreça info@espailamistat.cat indicant el curs que volen fer. Les inscripcions es faran per ordre d'arribada dels correus fins a omplir el límit de cada curs.

^