Escut de Premià de Mar
Professora i escriptora
Col·lecció local
 

Mestra per l'Escola Normal de Magisteri de Barcelona. Professora de català per l'ICE de la UAB.

Titulada en Pedagogia del Lleure i Animació Sòciocultural. He participat, a més, en nombrosos cursos de reciclatge professional, congressos i simposis.

Àmplia experiència en l'ensenyament, en tots els nivells educatius. Conec bé el món editorial, he estat editora de material per a l'ensenyament, i de literatura infantil.

He dedicat molt temps a la formació de professorat i he estat col·laboradora habitual de l'ICE de la UB i del de la UAB.

He estat professora de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

He participat en el projecte pedagògic Patrimonia'm del Museu d'Història de la Ciutat de Barcelona, en qualitat de coordinadora pedagògica.

He publicat assaigs sobre didàctica del llenguatge, materials destinats a l'aprenentatge de la llengua i llibres destinats al públic infantil.

He estat membre del jurat de nombrosos premis literaris.

He col·laborat de manera  habitual amb la revista Faristol, com a crítica i com a membre del consell de redacció.

Ara jubilada, he conduït al llarg de set temporades les sessions de lectura de "Llegir el teatre" vinculades al TNC al llarg de set anys.

Sóc membre del Consell de Cultura de Premià de Mar.

Participo en el projecte Arrela't, lligat a les escoles de Premià de Mar, i sóc l'autora dels llibrets que acompanyen el projecte.

He participat en qualitat de comissària en la producció "50 anys de Música i cançons" exposada ara al Museu de l'Estampació.

×  
Marta Luna: Llegir i escriure per viure Marta Luna: Llegir i escriure per viure