Marta Luna
Professora i escriptora
Imprimir
Col·lecció local
 

Formació acadèmica:És mestra per l'Escola Normal de Magisteri de Barcelona. Professora de català per l'ICE de la UAB.

Titulada en Pedagogia del Lleure i Animació Sòciocultural. Ha participat, a més, en nombrosos cursos de reciclatge professional, congressos i simposis.


Trajectòria professional: Ha dedicat la seva vida professional a la pedagogia i la literatura.

Té una àmplia experiència en l'ensenyament, en tots els nivells educatius. Coneix bé el món editorial, ha estat editora de material per a l'ensenyament, i de literatura infantil. En l'a ctualitat es dedica a la formació de professorat i és col·laboradora habitual de l'ICE de la UB i del de la UAB. És assessora pedagògica de Barcelona Multimèdia i professora de l'Escola d'E scriptura de l'Ateneu Barcelonès. Participa en el projecte pedagògic Patrimonia'm del Museu d'H istòria de la Ciutat de Barcelona, en qualitat de coordinadora pedagògica.


Publicacions: Ha publicat assaigs sobre didàctica del llenguatge, materials destinats a l'aprenentatge de la llengua i llibres destinats al públic infantil. Per un d'aquest llibres va rebre el premi Serra d'Or l'any 2002, conjuntament amb Picanyol i Toni Matas. Ha estat membre del jurat de nombrosos premis literaris. Col·labora habitualment amb la revista Faristol, com a crítica.

Informació extreta de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès


×  
Marta Luna: Llegir i escriure per viureMarta Luna: Llegir i escriure per viure
^