Escut de PremiÓ de Mar
Notes de Premsa
24 ABRIL 2020

Avui fa 10 anys que es va inaugurar la Biblioteca Municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras. El 24 d'abril de 2010, l'endemÓ de la Diada de Sant Jordi, obria les portes el nou equipament en un acte que va comptar amb la presŔncia de centenars de persones que van voler conŔixer l'edifici.

10 anys desprÚs, la biblioteca Ús un dels referents de la vida cultural de PremiÓ de Mar. L'equipament, amb mÚs de 13.000 persones usuÓries inscrites, ofereix un fons de mÚs de 45.000 documents i unes instalĚlacions on es poden trobar 186 punts de lectura i 40 ordinadors per a ˙s del p˙blic.

La Biblioteca MartÝ Rossellˇ i Lloveras presenta en l'actualitat una oferta de serveis pensada per a tots els p˙blics i centrada en el prÚstec, la informaciˇ, l'accÚs a noves tecnologies, l'aprenentatge i l'entreteniment. Entre les activitats destaquen els sis clubs de lectura (novelĚla, juvenil, infantil, per a joves de 12 i 13 anys, el Club de lectura fÓcil que organitza el CNL, i Llegir el teatre), o activitats com l'Hora del conte o FamÝlies amb nadons.

Des del punt de vista formatiu, en el centre es realitzen tallers que van de l'escriptura creativa a la comunicaciˇ per Internet, a mÚs de ser seu de l'Aula d'extensiˇ universitÓria A12 de la Universitat Ramon Llull.

L'equipament estÓ tancat al p˙blic aquests dies com a conseqŘŔncia del decret d'alarma per la crisi de la COVID-19.
 
Cal recordar que la biblioteca deu el seu nom a l'escriptor i bibliotecari de l'antiga biblioteca de Can Manent, MartÝ Rossellˇ i Lloveras, mort prematurament mesos abans de la inauguraciˇ del nou equipament.

Î  
10Ŕ aniversari de la Biblioteca Municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras10Ŕ aniversari de la Biblioteca Municipal MartÝ Rossellˇ i Lloveras