La Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras fa 10 anys
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
24 ABRIL 2020

Avui fa 10 anys que es va inaugurar la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras. El 24 d'abril de 2010, l'endemà de la Diada de Sant Jordi, obria les portes el nou equipament en un acte que va comptar amb la presència de centenars de persones que van voler conèixer l'edifici.

10 anys després, la biblioteca és un dels referents de la vida cultural de Premià de Mar. L'equipament, amb més de 13.000 persones usuàries inscrites, ofereix un fons de més de 45.000 documents i unes instal·lacions on es poden trobar 186 punts de lectura i 40 ordinadors per a ús del públic.

La Biblioteca Martí Rosselló i Lloveras presenta en l'actualitat una oferta de serveis pensada per a tots els públics i centrada en el préstec, la informació, l'accés a noves tecnologies, l'aprenentatge i l'entreteniment. Entre les activitats destaquen els sis clubs de lectura (novel·la, juvenil, infantil, per a joves de 12 i 13 anys, el Club de lectura fàcil que organitza el CNL, i Llegir el teatre), o activitats com l'Hora del conte o Famílies amb nadons.

Des del punt de vista formatiu, en el centre es realitzen tallers que van de l'escriptura creativa a la comunicació per Internet, a més de ser seu de l'Aula d'extensió universitària A12 de la Universitat Ramon Llull.

L'equipament està tancat al públic aquests dies com a conseqüència del decret d'alarma per la crisi de la COVID-19.
 
Cal recordar que la biblioteca deu el seu nom a l'escriptor i bibliotecari de l'antiga biblioteca de Can Manent, Martí Rosselló i Lloveras, mort prematurament mesos abans de la inauguració del nou equipament.

×  
10è aniversari de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras 10è aniversari de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras
^