Escut de Premià de Mar
Notes de Premsa
10 JULIOL 2020

L'Ajuntament ha rebut la comunicació per part de  Demarcació de Costes (Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic) que part dels treballs que s'estan fent per protegir el front marítim es faran amb una draga. Concretament, es faran abocaments de sorra per assegurar la conservació del passeig i per protegir la via de tren, fortament malmesos després del temporal Glòria.

Segons s'ha comunicat a l'Ajuntament avui mateix, la draga començarà a treballar dilluns, tot i que des d'avui ja es començaran a fer els preparatius a la platja de Bellamar. Es preveu que s'abocaran uns 19.000m3 entre les platges de Bellamar i de Ponent i els treballs duraran aproximadament una setmana.

Retard a causa de la COVID-19
Els treballs de reparació dels danys produïts pel temporal Glòria al litoral van a càrrec de la  Demarcació de Costes (Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic) i estaven previstos per al mes de març. A causa de l'estat d'alarma per la COVID-19 es van ajornar fins fa poques setmanes.

Cal recordar que la manca de sorra a les platges és un problema comú a diversos municipis del Baix Maresme.
En aquest sentit, l'Ajuntament fa anys que reclama a les administracions competents una solució definitiva a aquesta problemàtica que eviti la necessitat d'operatius puntuals.