Demarcaciˇ de Costes informa que part dels treballs per protegir el front marÝtim es faran amb draga
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electr˛nicComparteix a Linkedin
Imprimir
Notes de Premsa
10 JULIOL 2020

L'Ajuntament ha rebut la comunicaciˇ per part de  Demarcaciˇ de Costes (Ministeri per a la Transiciˇ Ecol˛gica i el Repte DemogrÓfic) que part dels treballs que s'estan fent per protegir el front marÝtim es faran amb una draga. Concretament, es faran abocaments de sorra per assegurar la conservaciˇ del passeig i per protegir la via de tren, fortament malmesos desprÚs del temporal Gl˛ria.

Segons s'ha comunicat a l'Ajuntament avui mateix, la draga comenšarÓ a treballar dilluns, tot i que des d'avui ja es comenšaran a fer els preparatius a la platja de Bellamar. Es preveu que s'abocaran uns 19.000m3 entre les platges de Bellamar i de Ponent i els treballs duraran aproximadament una setmana.

Retard a causa de la COVID-19
Els treballs de reparaciˇ dels danys produ´ts pel temporal Gl˛ria al litoral van a cÓrrec de la  Demarcaciˇ de Costes (Ministeri per a la Transiciˇ Ecol˛gica i el Repte DemogrÓfic) i estaven previstos per al mes de marš. A causa de l'estat d'alarma per la COVID-19 es van ajornar fins fa poques setmanes.

Cal recordar que la manca de sorra a les platges Ús un problema com˙ a diversos municipis del Baix Maresme.
En aquest sentit, l'Ajuntament fa anys que reclama a les administracions competents una soluciˇ definitiva a aquesta problemÓtica que eviti la necessitat d'operatius puntuals.

^