Escut de Premią de Mar
Notes de Premsa
04 AGOST 2020

L'equip de Radars ha iniciat una nova acció centrada en que les persones grans que estiguin o se sentin soles es puguin adherir al projecte. D'aquesta manera, aquestes persones podran rebre suport i seguiment per poder prevenir situacions de risc.

Així, els voluntaris de Radars s'adreçaran als comerços per recordar-los en què consisteix la iniciativa, alhora que es penjaran cartells i se'n farà difusió a través dels canals municipals habituals.

D'aquesta manera, i amb el lema Ara Radars més que mai! es vol donar un nou impuls al projecte, que té per objectiu prevenir les situacions de risc en aquelles persones grans que viuen i se senten soles.  El funcionament d'aquesta iniciativa es basa en una xarxa en la qual hi intervenen l'entorn de les persones grans, com ara veïns, veïnes i comerciants, especialment les farmàcies, i compta amb el suport de voluntariat, entitats socials i professionals. Entre tots s'organitzen per vetllar per les persones grans del municipi i reduir-ne el risc d'aïllament, fent-ne un seguiment continuat.

Les persones interessades a sumar-se al projecte Radars, tant si són persones grans com si volen participar-hi formant part de la xarxa de suport , es poden adreçar a l'adreça radars@premiademar.cat o bé als telèfons 93 741 74 04 o 649 944 207.

Projecte Radars